E- építési napló vezetés

Elektronikus
építési naplót
vezetünk ... Ön helyett!

Ügyfeleink mondták:


"Szeretném megköszönni munkájukat, segítségüket az e-napló vezetésével kapcsolatban. Gördülékenyen, nagy hozzáértéssel, nagyon kedvesen intézték az ügyemet, korrektül számoltak el a költségekkel, nagyon gyorsan, precízen végezték a munkájukat. Szeretném külön kiemelni azt az emberi, már-már baráti hozzáállást, amiben részem volt együttműködésünk során. Bármikor szívesen ajánlom Önöket ismerőseimnek, barátaimnak.

Köszönettel: Heuszler Géza (Építtető) ."


"Teljes mértékben elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. Gyors, pontos, udvarias segítséget kaptunk Önöktől. A feltett kérdéseinkre minden alkalommal kielégítő választ kaptunk. Mind szakmailag, mind emberileg csak ajánlani tudom Önöket bárkinek. Köszönjük az együttműködést!

Hevesi Katalin, Prinz Nyílászáró Kft."


"Maximálisan elégedett vagyok a Veres Bau Kft. munkájával. Mindig gyorsan, pontosan végezték a rájuk bízott feladatokat. A segítségnyújtással sem fukarkodtak: mindig rendelkezésre álltak, bármilyen kérdésre, kérésre azonnal válaszoltak és segítettek legjobb tudásuk szerint. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Bacsó Ildikó, Vegaparadicsom Kft
Építtető"

„Kedves Ildikó!
Így az "együttműködésünk" végén szeretnénk kifejezni hálánkat Önök felé. Mint tudja az építkezés nehezen indult, tele akadályokkal és buktatókkal. A minőségi munkát sajnos kevés szakembertől kaptuk meg. Az egyetlen terület ahol teljes biztonságban érezhettük magunkat az az e-napló vezetés volt, ami az Önök cégének köszönhető. Igazi ügyfélközpontú szemlélet, maximális tisztelet és hozzáértés ami a Veres Bau Kft.-t jellemzi.
Köszönünk mindent!„

Üdvözlettel:
Abebe Edit-Simon Áron

„Családi ház építése során szükséges volt az e-napló vezetése, és én mivel nem értek hozzá, ezért felkértem a céget a napló vezetésére. Nagyon örülök, hogy az interneten véletlenszerűen rájuk bukkantam. Az én személyes tapasztalataim alapján csak jókat tudok írni róluk. Nagyon kedves és szakszerű hozzáállás és maximális segítség nyújtás. A cég sok terhet levett a vállamról az építkezés során. Sok +++++++++ Mindenkinek bátran és szívből ajánlom az elkövetkezendő időben.
Még egyszer hálás köszönet neked: Ildi!! :-))

Üdv: Forgóné K. Nikoletta- építtető"

„Kedves Ildikó!
Engedje meg nekem hogy leírjak egy pár gondolatot és tapasztalatot Önökről és a nyújtott szolgáltatásukról.
Én már 2014.09.10-e óta vagyok kapcsolatban Önökkel. Első körben teljesen véletlenül esett a választásom Önökre az interneten, amit azóta is áldok. Számomra az elektronikus napló vezetése teljesen távol áll ezért is gondoltam hogy egy hozzáértő céget, személyt bízok meg ezzel a feladattal. A netes keresgélés kapcsán vettem fel Önökkel a kapcsolatot mint már ezt írtam. Azóta is csak a VeresBAU-val dolgozom ha elektronikus naplóvezetéses munkám adódik. Hogy miért? Azért mert a megfelelő szakmai tudás mellett nagyfokú kedvesség és segítőkészség társul a szolgáltatás mellé. Ami a mai világban elég ritka kincs. Összegezve egy nagyon profi hozzáértő csapat munkáját tapasztaltam, tapasztalom szinte napi szinten.
Köszönöm az eddigi segítségeiket és kedvességüket.„

Megelégedett és hű ügyfelük:
Hajtun Balázs ügyvezető
Train Line Kft.

Kedves Krisztina!
Köszönöm szépen a segítséget!
Abszolút elégedett vagyok a szolgáltatásukkal: kedves, rugalmas és segítőkész volt a kapcsolat és a kommunikáció is. Minden problémát gyorsan és szakszerűen megoldottak helyettünk

Kiss Virág - építtető

„Az építkezés körüli egyéb teendők és feleségem várandóssága miatt hatalmas segítséget jelentett, hogy ráakadtam Cégükre.Kérdéseimre, az építkezés során felmerülő problémákra a lehető leghamarabb választ kaptam, ügyintézőjük maximálisan segítőkész és felkészült volt minden helyzetben. Az Önök segítségével ma egy gyönyörűen felújított házban élhetünk feleségemmel és immár első gyermekünkkel. Köszönjük!„

S. András és családja, építtető, Budapest XVI. Kerület

„Kedves Krisztina !
Szeretném megköszönni, az elmúlt egy éves asszisztenciát, legfőképpen a nehézségekhez való rugalmas hozzáállásodat és segítségedet. Egy szóval tudnám jól jellemezni a munkát... Hibátlan.„

Köszönöm,
Lukács Mihály
/építtető és kivitelező/

„Tisztelt Építtető, Megrendelő, Kivitelező!
Nyugdíjas építészmérnök vagyok. Több mint 40 éve dolgozom a szakmában, elsődlegesen a kivitelezésben. Koromnál fogva kissé nehézkesen kezeltem az elektronikus naplózással járó feladatokat és időm se nagyon volt rá a napi munkák mellett.
Ekkor úgy éreztem segítségre van szükségem az amúgy is meglehetősen bonyolult adminisztrációs feladatok végzéséhez: az E-napló megnyitásához és vezetéséhez. Tapasztalatom szerint sokan küzdenek hasonló problémával.
Segítség után keresve rátaláltam a Veres Bau kft-re. Őket bíztam meg az E-napló vezetésével. Szerencsésen választottam.
Kapcsolatunk zökkenőmentes, rugalmas volt. Igazi profi munkát végeztek. Csak ajánlani tudom a Veres Bau Kft-t, ha gyors és szakszerű munkára van szükségük. Én a magam részéről csak köszönni tudom a munkájukat és a jövőben is csak hozzájuk fogok fordulni.„

Üdvözli Önöket:
Szabó László
építészmérnök

„A legelső benyomásom a kedves, türelmes és magabiztos munkatapasztalattal bíró munkatárs,aki mindig, minden alakalommal nagyon alaposan, körültekintően és szakszerűen informált a munkalépésekről. Korrekt, precíz és pontos munkafolyamat részese voltam. Köszönöm és mindenkinek csak ajánlani tudom a céget„

Udvardi Adrienn- Kivitelező cég Irodavezetője.

„Munkájukkal, szaktudásukkal, precízségükkel rendkívül meg voltunk elégedve, ezért már ajánlottuk is Cégüket. Amennyiben újra olyan feladatunk lesz, ahol építési naplót kell vezetnünk, Önökkel vesszük fel a kapcsolatot.„

Gáspár István ügyvezető, G-Lépcső Kft

„Tisztelt Veres Bau Kft!
Ezúton mondok köszönetet Önök két kolléganőének E-építési napló vezetésben. A munkájuk eredményes volt. A közvetlen segítés telefonon is kiváló volt, és szakmai hozzáértésük dicsérendő. Az elszámolás korrektül megtörtént.”

Katona Zsuzsa ügyvezető, BAU RÉ-KA Kft.

"Le a kalappal előttetek. Első osztályú az ügyintézés, bár így tenne minden szolgáltató, ahogy ti. Nagyon meg voltam elégedve veletek. 5 csillag."

Tóth Zsolt e.v.,kivitelező

„Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy segített az e-napló vezetésében. Tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájával, mind az anyagi, és az emberi vonatkozásában. Sajnálom, hogy személyesen nem ismerhettem meg. Bármikor ezután szükségem lesz e-naplózásra, meg fogom keresni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.”

Kopp Péter kivitelező, KO-HO Ker. Szolg. Bt.

„Maximálisan rugalmasak vagytok, bármiben segítetek, rugalmasan megoldotok mindent, árban is jók vagytok, rosszat nem lehet mondani, egy 10-es skálán 10-es.”

Molnár László e.v., kivitelező

„Meg vagyok elégedve. Sok mindent levettek a vállamról.”

Mahr Sándor, építtető

„Nekem ez így nagyon jó, hogy mindent elintéznek helyettünk, úgyhogy ennél többet nem is kívánhat az ember.”

Vastag Istvánné Ágnes, építtető

„Van egy komplikált rendszer, ebben maximális segítséget nyújtanak, leveszik a vállunkról a terhet, feltöltik a szükséges dokumentumokat is helyettünk. Az Önök hozzáállása, szakértelme nagyon tetszik, és az, hogy mindig előttünk járnak egy lépéssel.”

Andrási Kornél - építtető

„Ajánlanám Önöket és így cégüket az E-napló vezetésre. Gyors és pontos munkájuk mellett kreatív megoldásaik is fontosak lehetnek az építkezőknek és a kivitelezőknek.”

dr. Szikra Zsuzsanna - építtető

„Nagyon meg vagyunk elégedve Önökkel, köszönjük szépen, hogy segítenek. Szerintem teljes mértékben rendben van minden.”

Páll Róbert , kivitelező- napi jelentésre jogosult (építésvezető), Map Index Kft.

„Maximálisan meg vagyok elégedve. A rugalmas ügyintézés nagyon tetszik. Már tovább is ajánlottam a céget.”

Dakó Lajos e.v., - kivitelező

„Nagyon rendben van a szolgáltatás. Nagyon jó az ügyintézés, mert gyors, és nem kell nekem ezzel foglalkozni, nekem megmarad csak a munka.”

Juhász Antal e.v.,- kivitelező

„Maximálisan meg vagyok elégedve a tevékenységükkel. Nekem így tökéletes, ahogy csinálják.”

Kóti Lajos e.v., –kivitelező, Felelős műszaki vezető

„A rugalmas és precíz, segítőkész munkavégzés nagyon tetszett, illetve, hogy mindig gyors és hatékony volt a kommunikáció.”

B.Zs. Emese -építtető

Partnereink

Veres Bau Kft.
Generálkivitelezés
Tel: 0670/272-9595
Web: www.veresbau.hu

 

Andreas Kft.
Sok a garanciális költsége?
Földmunkák ISO önellenőrzése BC2-vel.
Tel: 06-(1)362-8090
Web: www.andreas.hu

 

Bautender Ziegel Kft.
Műszaki ellenőrzés, energetikai tanúsítás, generál tervezés
Tel: 0670/363-1674
Web: www.bautender.hu